Om Gosh! Respond

Gosh! Respond er et kreativt team i Rogaland som leverer firmagaver og profilprodukter med logo. I nettbutikken vår finner du alt du trenger! Finner du ikke produktet du leter etter? Fortvil ikke, ta kontakt med oss så ordner vi resten.

Gosh! Respond har dyktige og innovative ansatte som driver bedriften fremover. Vi jobber hardt for å sette et positivt avtrykk på miljøet og et godt inntrykk på våre kunder.

Les mer om våre ansatte og deres kontaktinformasjon her.

Gosh-kjeden

Gosh er Norges største og ledende kjede innen leveranse av profilprodukter til bedriftsmarkedet. Siden oppstarten i 2001 har vi ekspandert til 21 forhandlere over hele landet, og er i dag representert i alle de største, norske byene. Vi har internasjonale kontakter og derfor muligheten til å tilby kvalitetsvarer og konkurransedyktige priser på profilprodukter. Vi er en totalleverandør i bransjen med fokus på profilprodukter, firmagaver, giveaways, arbeidsklær, samt skilt og dekor.

Hvorfor velge profilprodukter fra Gosh! Respond?

Vårt kjerneteam består av mange erfarne, kreative og løsningsorienterte profilrådgivere. Vi er eksperter på å hjelpe deg med å finne frem til hvilke produkter bedriften din trenger, enten det er rene profilprodukter, klær eller firmagaver både med eller uten logotrykk.

I sortimentet vårt finner du alt fra nye, moderne duppedingser til eksklusive gaver og klær fra kjente merkevareleverandører. Som en stor aktør, har vi forhandlet frem gode priser fra våre leverandører, som igjen kommer våre kunder tilgode.

Har du spesifikke ønsker utenfor sortimentet, så vil vi gjøre alt vi kan for å skaffe det for deg, enten det hentes fra en annen leverandør eller spesialproduseres.

Profilprodukter og reklameartikler

Profilprodukter og reklameartikler er produkter som er merket med firmanavn, logo eller varemerke. Dette blir ofte brukt i forbindelse med messer, kampanjer eller andre aktiviteter for å øke eksponeringen til et firma, produkt eller budskap.

Vi leverer giveaways med logo til arrangementer, messer og andre kjekke aktiviteter. Strøartikler i form av drikkeflasker, notatbøker, sjokolade, tekstiler og mye mer.

Vi opererer ikke som en vanlig hyllebutikk med et begrenset utvalg, men har samlet høykvalitetsprodukter for alle behov fra nøye utvalgte leverandører og produsenter.

Vi har profilprodukter til alle bransjer som kan brukes på kontoret, hos kunden, i fritiden og når du er på reisefot. Det er bare fantasien som setter grenser!

Profil- og arbeidsklær

Profilklær er klær som benyttes for profilering av en bedrifts navn eller varemerke, for å forsterke identitet og øke eksponering.

Det er viktig å profilere seg selv når man er i kontakt med andre mennesker og kunder. Vi leverer klær med logo slik at det er ingen tvil om hvilket firma du kommer fra eller hører til.

Vi tilbyr et bredt utvalg av arbeidsklær, sko og verneutstyr, tøy til horecamarkedet, service og handel, sykehus, apotek og generell uniformsbekledning.

Størsteparten av våre bestillinger er ferdigproduserte klær som bearbeides lokalt med transfer, silketrykk, broderi, etc. Men vi leverer også profilklær som er designet og produsert spesielt for din bedrift, etter egne behov og ønsker.

Firmagaver

Det er ikke alltid lett å finne ut hva man skal gi til sine ansatte eller kunder på merkedager, i julegaver eller bare som en takk for god innsats. Vi tilbyr et variert og spennende utvalg av firmagaver innenfor ulike kategorier og prisklasser, og har tette og eksklusive samarbeid med flere anerkjente merkevareprodusenter.

Vi leverer gaver og firmagaver til både små og store bedrifter. Hos oss får du både praktiske gaver og kjente merkevareri alle prisklasser. Vi tilbyr også jubileumsprogram.

Bestill via nettbutikken, eller ta kontakt for forslag på gaver som passer dine ønsker og behov.

Få deres helt egen nettbutikk

En av våre styrker er å lage nettbutikkløsninger for bedrifter som ønsker en oversikt over utvalgte produkter som kan bestilles omgående. Her kan de ansatte handle egne profilprodukter, samt at avdelingene på en enkel måte kan hente ut et mindre antall profilprodukter fra et større lager. Denne løsningen er spesielt effektiv hvis bedriften holder til på flere ulike lokasjoner. Vi bistår dere med produksjon av nettbutikk, lager og distribusjon. Kontakt oss for mer informasjon om denne løsningen.

I tillegg lagerfører vi produkter for våre kontraktskunder og kan lage alt av profilprodukter med logo. Det er kun fantasien som setter grenser!

Skilt og dekor

Skilt og dekor er en viktig del av bedriftens profilering. Alle i Gosh-kjeden er leverandør av skilt- og dekorprodukter, hvorav ti forhandlere har egne produksjonsfasiliteter. Dette gjør oss konkurransedyktige og sikrer at vi kan levere høy kvalitet til riktig pris og samtidig kan tilby kort leveringstid.

Korte fakta

Landsdekkende
Medlem av landets største kjede innen profilering & firmagaver.
Oppstart
Respond ble etablert i 1989 og kan i år feire 30 års jubileum.
Totalomsetning
30 mill NOK for Gosh! Respond. 410 mill NOK totalt i Gosh-kjeden.
Årsverk
Respond har 8 ansatte og Gosh-kjeden har totalt 149 ansatte.