Gosh! Respond Sertifiseringer

Gosh! respond har lenge ønsket å gjøre en forskjell og har vært en miljøfyrtårn bedrift i flere år. Nå har vi tatt flere skritt videre i prosessen og kan vise til både Grønt Punkt Norge og Achilles sertifisering. Respond har som medlem i Gosh gruppen målsetning om å være Norges beste i vår bransje på miljø og etisk handel.

Vi i Gosh gruppen jobber kontinuerlig med å forbedre bransjen vår sammen med våre største europeiske leverandører, samt utvalgte leverandører i Østen som holder høy standard på fabrikkene. Alle våre leverandører følger vår Code of Conduct.

Det jobbes i disse dager også med ISO Sertifisering!


Miljøvennlige produkter

Vi lever av å selge produkter, men med fokus på miljø og gjenbruk, ønsker vi gjerne å komme frem til et miljøbevisst valg sammen med kundene våre.

Vi leverer blant annet økologiske klær med hensyn til mennesker og miljø. CottoVer er sertifisert av Nordic Ecolabel, Fairtrade, GOTS og ØKO-TEX. Et produkt med disse sertifiseringene betyr at plagget har møtt alle kravene til organisasjonene bak merkingen.

Cottover har nøye valgt ut sine hjertesaker med tanke på kvalitet, helse, miljø og arbeidsforhold. All bomull er 100% økologisk med mulighet for trykk eller logo.

Se alle produkter og fargevalg fra CottoVer her.
Bla i katalogen her.

La oss bidra til å gjøre en forskjell. It's all about caring!


Sammen skaper vi en rettferdig verdikjede

I Gosh! har vi et bevisst forhold til samfunnsansvar og etikk, og er medlem i Initiativ for Etisk Handel (IEH). I tillegg bruker vi Cemasys sitt verktøy for leverandørkontroll for kartlegging av alle ledd i leverandørkjeden vår.

Vi jobber for handel som fremmer menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter, utvikling og miljø. Den beste måten vi kan påvirke menneskerettigheter i hele leverandørkjeden på, er å betale en rettferdig pris, og bestille varer i god tid.

Det finnes alltid noen som kan tilby varen raskere eller billigere, men til hvilken kost? Sammen sikrer vi en rettferdig verdikjede i alle ledd, som motarbeider dårlige arbeidsvilkår som underbetaling av fabrikkarbeidere og misbruk av overtidsjobbing.

Les mer om Initiativ for Etisk Handel (IEH) her.


På lag med miljøet

Produksjon og transport gir store belastninger på miljøet. Vi streber derfor alltid etter å oppfordre kundene våre til å handle i god tid for å unngå bruk av flytransport. For å unngå unødvendig forsøpling av miljøet, er vi også opptatt av å anbefale kvalitetsprodukter med høy bruksverdi.

Vi tar produktsikkerhet på alvor og skaffer produkttester og sertifiseringer når kunden ønsker disse, og ved høy-risiko anskaffelser er vi nøye med å opplyse kunden om eventuelle risikoer og veilede kunden gjennom prosessen. De fleste medlemmene i Gosh-kjeden er også Miljøfyrtårn-sertifiserte, og Gosh! Respond går under en av disse.